RESIRKULERBAR EMBALLASJE

Bruk av bærekraftig emballasje

Vårt mål:
Innen 2025 skal 100 % av produktene våre ha emballasje som kan returneres eller som er laget av hovedsakelig resirkulert materiale.

Ansvaret for produktet vårt slutter ikke ved siste slurk. Vi er konstant på utkikk etter måter for å øke mengden resirkulert materiale i emballasjen vår, øke resirkuleringsgraden verden over gjennom innsamling og gjenbruk av materialer, redusere mengden materialer vi bruker i emballasjen vår og fortelle forbrukerne om viktigheten av resirkulering.

Vår fremgang

Vår reise mot bærekraftig emballasje skjøt fart i 2012 med en forpliktelse om å fjerne 100 000 tonn med emballasje på verdensbasis. Vi er stolte over at vi klarte å overgå dette målet i 2016 – vi hadde da fjernet 146 000 tonn med materiale fra emballasjen vår, samtidig som vi opprettholdt den kvaliteten som forbrukerne våre forventer. Men ikke nok med det – vi jobbet flittig med bryggeriene våre rundt om i verden for å oppnå en gjennomsnittlig resirkuleringsgrad på 98 %.

Vår neste utfordring er å sørge for at alle produktene våre har emballasje som kan returneres eller er laget hovedsakelig av resirkulert materiale. Vi starter med et utgangspunkt på 46 %. For å nå målet raskere samarbeider vi med en rekke partnere, deriblant Ellen MacArthur Foundation, Closed Loop Fund og Glass Recycling Coalition, i tillegg til våre kollegaer, forbrukere, vertikale operasjoner, lokale myndigheter og leverandører.