BÆREKRAFT

Slik bidrar vi til å endre verden

Brygging av kvalitetsøl begynner med de beste ingrediensene. Dette krever et sunt, naturlig miljø samt blomstrende lokalsamfunn. Vi bygger et selskap for fremtiden og bringer folk sammen for å skape en bedre verden, nå og for de neste 100 årene og enda lenger frem. Dette er grunnen til at bærekraft ikke bare er en del av virksomheten vår, det er virksomheten vår.

Vårt mest ambisiøse mål hittil

Vi har vært opptatt av bærekraft i flere år, men vi går nå enda lenger – med mål som vil ha en målbar, positiv innvirkning på lokalsamfunnene våre.


Gjennom bærekraftsmålene for 2025 gir vi tusenvis av bønder tilgang til teknologi og ferdigheter, vi sikrer tilgang til vann og kvalitet i høyt belastede lokalsamfunn, samarbeider med leverandørene våre om å øke resirkuleringsinnhold og øker regionale rutenetts kapasitet for fornybar elektrisitet.

Smart landbruk

Vårt mål: Innen 2025 skal 100 % av direktebøndene våre være faglærte, forbundet og økonomisk styrket.

LES MER

Vannforvaltning

Vårt mål: Innen 2025 skal 100 % av lokalsamfunnene våre i høyt belastede områder ha målbart forbedret tilgang til og kvalitet på vann.

LES MER

Resirkulerbar emballasje

Vårt mål: Innen 2025 skal 100 % av produktene våre ha emballasje som kan returneres eller som er laget av hovedsakelig resirkulert materiale.

LES MER

Klimahandling

Vårt mål: Innen 2025 skal 100 % av elektrisiteten som vi kjøper komme fra fornybare kilder, og vi skal ha en 25 % reduksjon i CO2-utslipp på tvers av hele verdikjeden vår.

LES MER